150 ton knark/år in till Sverige – minst sagt skrämmande

Risken finns vi går under om det fortsätter. Det är givetvis till våra svenska större städer de största mängderna är i omlopp. Risken att det också kan finnas en typ av korruption är inte helt otänkbar. Man kan ju bara tänka vilka summor det rör sig om, 150 ton ”rått” knark?

Hur många blir förstörda för livet och unga inte minst. Den grova kriminella brottsligheten har sin grund i detta knarket. Det är oftast det det handlar om i olika uppgörelser. Pengar, knark och makt. Det är så jäkla otäckt vilken utveckling vi fått i det här landet.

Rättssystemet har redan börjat kollapsa. Vi börjar nå det system med en ohanterbar maffia som de har i vissa länder. I nuvarande EU kan Italien och Cicilien varit känt för det. Korrupta politiker och har de inte varit det utan försökt få ordning i samhället har de brutalt mördats av maffian. Nu måste vi få ordning i Sverige på människor som tagit sig allt för stora friheter.

Att proppa in folk i fängelserna för dem man får fast fungerar bara till viss del. Vissa kanske också sköter sina ”affärer” via fängelset?

Istället för dyra fängelser föreslår jag en upphuggning i den norrländska skogen med omkringliggande elektrifierat taggtrådsstängsel, eller en rymningssäker inhängnad. Ett vakttorn i mitten någonstans där man har väl uppsikt över fångarna med beväpnade vakter. De första fångarna som anländer får till uppgift bygga sin egen barack. Sysselsättning är viktigt, både för fångar men även för övriga medborgare i landet. Sysslolöshet är det värsta som finns och även skadligt. När det väl byggt den första baracken, kommer sedan nästa antal fångar, bor i den första byggda och bygger sedan en ny. Så fortsätter det hela och fångarna själva får se till sin bekvämlighet. Vi kunde ha något liknade som de har eller hade i Ryssland, eller gamla Sovjet. Ett fångläger liknande det i Sibirien, fast nu på ett ställe i en avlägsen norrländsk skog där man röjt upp en yta. Nu i fängelserna vilar man upp sig och går bara och väntar på bli frigivna och komma ut i samhället i toppskick. Vi kunde också tänka oss vägbyggen med beväpnade vakter dagtid. Man skulle förena nytta med straff. Det är ju det värsta ”drägget” som skulle placeras här.

Måste inte alla göra rätt för sig så gått det går? Detta klientel är så långt från denna syn man kan komma. Det är helt enkelt samhällets värsta parasiter. Vad brukar man göra med parasiter? Ta kål på dem.

Den som försöker fly får man helt enkelt skjuta ner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.