Vi kommer få det bra i Sverige

När flyget stannar, elen tar slut och elbilarna stannar. Det elektriska ljuset byts ut mot stearinljusen och de gamla oljelamporna börjar pyra i sitt matta sken. Har vi tur återupptas valfångsten och valfabrikerna börjar producera olja till våra lampor. En härlig och fridfull tid väntar. Packåsnor börjar transportera våra vägar som i längden inte behöver underhållas då åsnor aldrig behöver gå eller kan komma upp i höga hastigheter eller de 80 km/timmen som nu rekommenderas som högsta hastighet på våra Norrlandsvägar.

Det sägs att Trafikverket ska börja ge bidrag för fler åsnor. Då tömmer de väl själva sin egna personal?

Alla använder Karlssons klister, utom jag, för jag är en åsna. Hur många minns den texten på tuben och som då salufördes som ett superlim.

3 kommentarer

  1. Olle

    Men i gengäld får vi bra klimat, precis som det var förr, varmt på sommaren och kallt på vintern,inga översvämmningar och inga skogsbränder

  2. Ove

    Vi kommer att snöa in, för vi kommer inte att kunna tanka våra traktorer, kul att vakna och det är 40 cm tung snö, och hundra meter väg att röja till allmän väg som också är igensnöade, för åkaren hade inte tillgång till diesel. Mp, s och Trafikverket hoppas väl på ren och atjja….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.