Miljöpartiets kongress

Miljöpartiet håller visst sin kongress i dagarna och jag läste bara som snabbast några rader som skrivits om det och dessa. De vill bl a fortsätta med en generös invandringspolitik, men det var inte det som direkt chockerade mig, det var sättet se till så de hade bostäder. Det ska Migrationsverket se till att det finns bostäder till dessa, vill säga att det ska byggas extra just för det ändamålet.

Inte undra på vi har som vi har med olika klaner, områden som aldrig integreras in i det svenska samhället. De flesta som bor i dessa områden vill inte heller bli integrerade. Vill behålla sitt språk, sina seder och bruk. Det har ju framkommit också att arbetslösheten är hög bland invandrare. Givetvis när det verkar som de inte är intresserade av nyss nämnda. Lära sig språket o s v.

Det skulle givetvis vara helt normalt att man vill vara den som man är uppvuxen till och med, med sina naturliga vanor och sitt språk. Det gäller för mig också, så länge jag bor i mitt land. Däremot flyttar jag till ett annat utanför Norden måste jag inte försöka anpassa mig då?

Det här är inte något stort Norrlandsproblem, men hur ser politiken ut, framförallt klimatpolitiken som är det enda Miljöpartiet har på sin agenda om inte den ska styra oss norrlänningar till förmån för Miljöpartiets vansinniga politik som inte gagnar oss på något vis. De invandrartäta och ofta också problemområdena är det som Miljöpartiet och till viss del Centern också orsakat.

Ta nere i Linköping där det pågått en rad av dåd, sprängningar, skjutningar och mord, är det ett centerpartistiskt kommunalråd. Man kan misstänka att invandringen blivit alltför generös och därmed ohållbar. Märkligt nu pratar man bara i brunt och vitt. Båda färgerna verkar intressera mer än de stora andra problemen främst i söder. Det har blivit tabu prata om.

Det finns säkert invandrare som är jätteduktiga, duktigare än de flesta av oss svenskar. Men varför utmärker sig Sverige just i detta med skjutningar, mord och sprängningar. Det kan knappast vara en slump.

Vi kan också fråga oss om Miljöpartisterna är någon typ av utomjordingar, gröna varelser från en annan brun planet. Hur såg Sverige ut för längesedan, vilka byggde upp det. Inte var det krypskyttar och mördare som idag intagit Sveriges städer och som MP försvarar. Nåväl, det finns fler som försvarar det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.