Islamist knivdödade brittisk parlamentsledamot

En brittisk parlamentsledamot har återigen fallit offer för en islamist. Han knivdödades igår när han skulle hålla ett möte i en kyrka med sina väljare. Han knivhöggs flera gånger och livet på honom gick inte att rädda.

Tragiskt med alla dessa islamister som många vi har inom den svenska regeringen och/eller politiken håller om ryggen. Att vara svensk har nästan blivit straffbart, i alla fall om man har åsikter om islam. Vi går i fel riktning med invandringen. Sverige riskerar förlora sin identitet. Det är också brist på slaktare i Sverige, men inte när det gäller slakta människor. Vad är för skit vi tar in i landet?

Jag kan aldrig erinra mig det var så här tidigare i Sverige. Folk fick ta de jobb som fanns att tillgå. Idag kommer ju människor in i landet, placeras i bostäder och förvaras där. Får hyran betald genom kraftiga subventioner i form av bidrag. Främst bostadsbidrag och barnbidrag. Politiken har varit fel i många år och man gör ingenting åt det. Istället höjer man bostadsbidragen så att människor ska ha råd hyra dyra bostäder. Det är hyresvärdarna som gynnas och människorna omkring som missgynnas. Det är så här klansamhällena byggts upp med hjälp av statliga bidrag.

När människor äntrar vår gräns, ge dom en spade och hacka det första man gör och sedan får de gräva sin egen grund för hand om de vill ha en bostad. Kroppsarbete är väldigt nyttigt och bra för skälen. Politikerna vi har liknar mera broilers, politikerbroilers som aldrig provat på ett arbete där de blivit tvingade använda sin muskelatur. Deras hjärnor är de enda som vuxit och tagit all deras energi medan de kroppsliga organen förtvinat. Se hur Ygeman, Baylan, Damberg och många fler ser ut. Samtidigt kan vi undra då ett parti kallar sig arbetarparti? Själva har de aldrig prövat på ett hederligt (kropps)-arbete de som styr inom partiet. Det går faktiskt jämföra med de diktaturer vi har. Nordkorea, Ryssland men även Kina. Huvudsaken tillräckligt många (svenskar)-arbetar (med undantag för invandrare som tillhör klansamhället, mördare osv) och drar in skatter så de kan livnära sig på det även behålla sin makt.

Är delar av detta en osanning eller ren lögn? Döm själva.

7 kommentarer

 1. Gunnar F.

  Sista frågeställningen hade du kunnat skippa, eftersom det du skriver är sant!
  Jag skulle kunnat lägga till mycket mera om Sveriges och svenskarnas tillstånd samt framför allt politikernas oförstånd, inkompetens och galenskap, men jag nöjer mig med att fylla på med: Att det enligt regeringens utredningstjänst (RUT) -har Sverige ca 675,000 utrikesfödda som går på bidrag!!!
  Räknar man lågt, väldigt lågt, att varje person har 10,000kr / månad, så blir det ca. 81 miljarder skattepengar per år!!!
  Och fler blir det dagligen… (((refuges welcome ))) 🙁
  83 procents dumsvensken röstar och betalar för att köra sitt eget land i botten!!!
  Det är så j~vla sjukt att man baxnar!!!
  //GF.

 2. Erik

  Håller med Gunnar, Sverige är så sjukt. Hoppas svensken har fått upp ögonen nu och röstar bort vänster packet så att dom inte kan fortsätta att förstöra Sverige. Men jag tvivlar, allt för många är sjukt hjärntvättade av Socialdemokraternas lögner.

  • edor, Vilhelmina (inläggsförfattare)

   Situationen torde inte helt uppkommit under senaste tiden, började det inte på riktigt med ”öppna era hjärtan”?

   • Gunnar F.

    Ska vi vara riktigt uppriktiga så startade galenskaperna med att den polsk ’svenske’ juden David Schwarz -som levde på bidrag i Sverige efter sin sjukdoms tid- debatterade kraftigt för multikulti Sverige, som till slut resulterade att Olof Palme, -75 skrev under på att Sverige skulle bli ett multikulti land.
    https://morklaggning.wordpress.com/2019/06/19/david-schwartz-mangkulturens-sverige-i/
    Därefter fyllde nästa sosse regering på med att skriva under Barcelona avtalet, själva underskriften gjordes av Lena Hjälm Wallén under Ingvar Carlssons översyn.
    https://www.s-sanningen.com/barcelonaavtalet
    Därmed var vägen utstakad mot Sveriges totala sönderfall.

    //GF.

    • edor, Vilhelmina (inläggsförfattare)

     Jag vet inte varifrån du sökt källan, men publicerar ändå. Kanske någon annan vet?

     • Jörgen K

      Det är riktigt detta, dock hade David Schwarz, blev satt i Buchenwald, Dora och Bergen-Belsen och efter kriget vårdades i Italien till 1950 och i Sverige fram till 1954. Därefter utbildande han sig vid Stockholms universitet och blev en pionjär som debattör om invandrare och minoritetsfolk, 1964 publicerade han en artikel i DN som ifrågasatte invandrarnas villkor och hur de assimilerades in i det Svenska samhället. Det tog 11 år därefter innan ett ”under radarbeslut” togs..

      Det var Olof Palme som drog detta under besynnerliga vägar genom riksdagen 1975 som har gett vad vi ser idag. Precis som Gunnar F ovan skriver, så slogs den sista spiken in genom Barcelona avtalen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.