Vaccinering igen?

Nu har nyhetsflödet återigen tagit fart om pandemin, omikron är det nya namnet på den fortsatta ”gamla” coronan. Det verkar som det är mer intressant spekulera i hur den nu kommer bli. Ingen verkar veta något och med lite förnuft skulle man inte släppt det så fritt som det blev. Det är främst idrotten som skapat den situation vi nu fått. Sporten ishockey och fotboll är den största bidragande orsaken att vi nu har en ny smitta på gång. Flyget och de fria resorna tillsamman med obegränsade besökare på sportarenorna är det som orsakat det vi nu är inne.

Jag vet inte om jag ids ta tredje sprutan. Man kanske skulle vänta till den fjärde. Spruta nr 1 och 2 ger dåligt med skydd, så hur blir det med en tredje? Jag är otroligt less på alla spekulanter som nu fått tillträde till olika uttalanden. Själv besöker jag inga tillställningar eller andra ställen där folk samlas. Hur blir det för den som vaccinerad eller varit, har inte dessa kunnat sprida smittan också? Man vet ju ingenting och som sagt jag får se om jag tar någon tredje spruta. Det var ju dålig planering när de släppte det i princip fritt allting, nog måste man väl vetat att det inte var speciellt smart. Jag menar det måste väl de som kallar sig experter och vi i Sverige med FHM kunnat förutse detta. Nu Julen också. Det är fint hur man ställt det. Det är regeringen den som styr landet som är orsak till vi nu har fått.

Jag är mera orolig över alla batterifabriker som ska byggas. Det om något kommer ta kål på oss och varifrån ska strömmen tas bara till det? Energiskatterna vilka är den till för? Är det inte för att begränsa energiuttaget? När det gäller bygga batterifabriker som bara det slukar enormt med ström vad kan då energiskatterna här hjälpa? När vi får en regering som rensar ut i Sverige med de olika skatterna och pålagorna då kan jag tänka mig mig ta tredje sprutan. Intill dess är det ju bara idioter vi får lyssna till se och bestämma. Rena hönshuset

Kukelkuuu…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.