Klen justitieminister

Från groda till skräcködla (någon annan än Strömmer) är något vi nu ser inom den nya regeringen. Justitieministern man troligen fäste stort hopp vid, verkar både handfallen och minst sagt blek. Strömmer eller vad han heter, partisekreterare och nu utsedd till landets justitieminister. Skjutningarna och morden fortsätter i oförminskad takt och inga radikala åtgärder har satts in. Det är samma myglande som tidigare att rättsväsendet ska fixa det. Det verkar som när man inte behöver sitta i regeringsställning har man hur mycket idéer som helst och inbillar folket de har handlingskraft bara de kommer i regeringsställning.

Det vi ser är mest bara rasistiska åtgärder, eller förföljelse av vissa människor.  Angiveri om man tror någon vistas illegalt i landet. Offentliga platser ska bevakas av där anställda som ska anses skyldiga rapportera om de har misstanke om att någon kan vistas olagligt i landet. Liknar lite av de gamla nazistiska idéerna, eller de gamla Östtyska?

För att tidigare under den Moderatstyrda regeringen under Reinfeldt, tämligen bjöd in människor i landet, har man vänt kappan rejält och varje invandrare ska granskas. Visst kan vi ha många obehöriga i landet om jag uttrycker det så, men det kan vara de som vistats här 10, 20 år eller mer utan att bli upptäckta komma åt hemliga uppgifter som de sedan skickat över till främmande makt. Här torde alla regeringar vi haft, kanske under alla tider varit för blåögda tro gott om alla. Att vi varit starkt påverkade från ryskt håll (gamla Sovjet) är väl också troligt.

Miljöpartiet som fått utstå mycket kritik, ja rena oförskämda påhopp från höger, främst M och SD verkar nu infiltratörer som tillhör Moderaterna. Den gamle räven Reinfeldt lobbar inte lite för bensinbolagen och hur deras vinster ska öka med hjälp av biobränslets inblandning där Miljöpartiet också är starkt för. Annat lät det inte minst från SD när Maria Wetterstrand (MP) hade intentioner med samma sak, vara med i ett företag och blanda i mer biobränsle i fossila bränslet. Här kunde flyget vara mest aktuellt. Det var enorma påhopp mot henne och främst då från SD och även kanske Moderater.

Jag är inget fan vare sig av Maria W, Miljöpartiet eller någon annan. Jag har svårt se någon politiker av rang skulle bli någon typ av landsfader, som gamle Per-Albin var. Det kanske också är lite av en myt, vad vet jag?

Jag fortsätter dricka mitt morronkaffe och bevakar utvecklingen.

Tidöavtalet torde vara lika värdelöst som Parisavtalet och endast duga rengöra sig i ändan med eller inte ens det. Skitdåligt m a o.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.