Klimatpolitiska rådet, en vänsterkonstellation

Det är vad jag kommit fram till. Det understöds av idel stadsfolk, ungefär liknande de som vi nu ser demonstrerar mot Nato och den processen. Vad skulle samma typ av människor säga om vi blir en lydstat till Ryssland? Vi vet hur det ser ut i Belarus och givetvis även i Ryssland. Människor med andra åsikter än regimens hamnar i fängelse, i lindrigaste fall. I annat fall misshandlas de och/eller klubbas ihjäl. Den svenska vänsterrörelsen och jag vågar påstå även den starkt influerade klimatrörelsen är vänsterorienterad. Att de fått så många företag och biljättar med sig gör att de kan gå starkt framåt.

Ser vi till Sverige hur många invånare vi totalt har och i jämförelse tar de fyra nordligaste länen finns här knappt en miljon invånare. Även om vi ville och när det blir dags rösta har våra röster mindre betydelse för själva utslaget.

Många har fått för sig att Sverige går under utan Socialdemokratisk styrning. Tiderna förändras, det gamla och den gamla politiken kanske är förlegad och går inte hem hos alla väljare. Lockropen, är de inte samma som var för över 100 år sedan? Kanske då befogade och aktuella, men går samma hem idag? Vi har fått det bättre än för över 100 år sedan, nästan alla i hela världen har fått de bättre och mycket tack vare den tekniska utvecklingen.

Det kan vara bra med maktskiften och nya friska idéer kommer i dager.

Vi ser hur S svängt under åren. Först var de Natomotståndare ”så länge jag är försvarsminister kommer vi inte gå med i Nato”. Nå hur såg det ut bara efter en tid, nu gnäller de inte lite över den här regeringen att det inte går snabbt nog komma med. Finns längre någon trovärdighet i S ageranden?

Skulle vi lösa ”klimatkrisen” skulle vi gå tillbaka långt i tiden när vi inte hade samma hjälpmedel som idag. Långt fler människor arbetade med handverktyg, hackor och spadar. Hästen drog lass och människor bodde mer primitivt. Dessutom var både bilen, traktorn och annat som vi idag ser som självklarheter bara i sin linda.

Klimatpolitiska rådet kan vi gott säga (tycker jag) är en systerorganisation till Miljöpartiet eller vice versa. Det är närmast huvudlöst deras idéer och framfarter.

Elbilen, elfordonen är inte problemet, det är vad de drivs med som kan bli ett jätteproblem. Så långt har man väl inte tänkt?

Det är tråkigt säga det men Magdalena Anderssons attityd inger bara ett falskt sken och en icke trovärdig attityd. Hur kan folk gå på sånt? Hjärntvättade?

Tar vi Umeå och dess politiker, främst den Socialdemokratiska majoriteten, vilket ben står de egentligen på? Här har de anlitat Thoréngruppen som de skrivit ett långvarit avtal med som innehåller mångmiljonbelopp varje år. Samma Thoréngrupp anklagas nu för att långt ifrån uppfylla kraven för att starta friskolor och köper nu istället hela skolor för att komma undan kraven. Köpen gör de enbart för att tjäna pengar. Så sossarna i Umeå, även V-botten vilka är ni egentligen? Skumma typer som låtsas vara hur ärliga som helst?

Allt detta i mina påståenden eller funderingar är naturligtvis sittande regerings uppgift kolla upp eller ändra i att givna villkor och lagar efterföljs. Frågan är bara, kommer de lyckas?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.