När andra kämpar för livet, sätter vi fokus på annat – oväsentligt

Det är stora kontraster i världen hur olika vi kan ha. Exempelvis Ukraina nu när ryssarna sprängt dammen som de minerade för något år sedan. Själva nekar de och skyller på ukrainarna. Varför skulle de utsätta sitt eget folk för än mera fara när det har nog elände med kriget. Det ryskdominerande gamla kommunistiska systemet måste elimineras på något sätt så att de tappar sin styrkraft över stora delar av Europa men även andra delar i världen. Kommunismen har ALDRIG fört något gott med sig. Det vi ser i Ryssland och det som vi blir matade med, även deras eget folk är bara rena lögner. De är de jätteduktiga på ljuga folk rakt i ögonen.

Samtidigt hyllar vi inte minst Zlatan för hans insatser. En duktig fotbollsspelare okej, liksom Messi och alla de andra och den värld där sporten är dominerande. Hur har folket det i de länderna om än inte Zlatan som kommer härifrån, men alla de andra stjärnorna som kan komma härifrån i andra delar av världen? Föressten har Zlatan gjort några pangmatcher här i Sverige när han varit med i svenska landslaget? Inte vad jag vet. Man tycks ha litat till honom och tro att han ensam kunnat göra underverk och resten av spelarna har närmast varit lamslagna.

Det är så barnsligt och intetsägande vi blir matade med i jämförelse med hur andra kan ha när de varje dag kämpar för en överlevnad. Visst blir man trött på el-ländet 🙁

Det allvarligaste är om Europas största kärnkraftverk råkar ut för en härdsmälta om nu vattnet börjar sina sedan de (ryssarna) sprängt dammen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.