Styrketräning

Det blir aldrig lättare, man blir bara starkare!

Redan två långdistanslopp avklarade i år – och mer är att vänta

Vi har nu klivit in i årets andra kvartal, och formen känns riktigt bra.

Årets första lopp blev Vasaloppet (Öppet Spår), vilket egentligen gick ”så där” pga en sträckt ljumske, men jag tog mig i mål på 8 timmar och 10 minuter i alla fall. Jag är helnöjd med det eftersom jag inte kört särskilt mycket längdskidor de senaste åren.

Vad som var ännu roligare med Vasaloppet var att det var mitt sista lopp i min ”En Svensk Klassiker”. En milstolpe i livet helt klart!

Årets andra lopp var nu i lördags, då jag sprang natt-trail-ultra-maraton-loppet Nya Ursvik Ultra 75 km. Att springa 7,5 mil i skogen med pannlampa var betydligt tuffare än jag hade trott!

Men även detta gick bra – som vanligt behöver man bara bita ihop och skjuta till ett ordentligt lass med timmar… 9 timmar 55 minuter och 29 sekunder för att vara exakt.

Inte så illa ändå?!

Tävlingssäsongen framåt kommer att bestå av Stockholm Marathon 42,2 km (fjärde året i rad), Mora Trail 30 km, samt Ironman Kalmar som jag kör för andra året i rad.

Längtar sjukt mycket till Ironman!

Tänkte att jag skulle blogga lite mer regelbundet nu om tävlandet och kanske framför allt träningen. För en hel del träning blir det…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.