Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Löntagarfientlig!

Måste citera Indexators fackordförande han skriver att: Högerregering är löntagarfientlig! Jag fattar ingenting! De arbetande metallarna har mer pengar över i börsen varje månad, efter att nuvarande regering tog över är det löntagarfientligt?

Eftersom så många är missnöjda med regeringens privatiseringar och försämringar av välfärden var det bara att gasa på med medlemsvärvningen säger Kennet.
Har karln glömt bort att han jobbar i ett privat företag, är det så dåligt med privata företag förstår jag inte att han står ut där han jobbar nu. Men det är klart de får ju hålla på med politik på arbetstid så det kanske är av  anledningarna att de står ut!

/Sunken

Läs mer HÄR

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.