Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Nötter

Nina Loughlin angriper mig i sin blogg. Jag skrev följande i en persons status på facebook: Håller med Jeanette till fullo. Ha en bra helg. Och du! Bry dig inte om vad enskilda vilsna nötter häver ur sig. De finns mycket annat att ödsla tid på:)

Detta för att Nina skrivit följande: Var det hon som lovade 2 miljarder till inlandsinnovation? Tog du pengarna till perrongen i Tvärålund eller vad gjorde ni med pengarna?

Ett mycket tråkig påhopp av en ledande Socialdemokrat i Vindeln måste jag påstå!!

Direkt så blir jag anklagad för taskig kvinnosyn! Börjar bli mäkta less på de kvinnor som utnyttjar ordet taskig kvinnosyn, härskarteknik mm. I detta fallet vill Nina flytta fokus, vilket kan vara förståeligt då hon angripit en kvinna själv=( Kan ej publicera facebookkonversationen då det inte är min. Men ni som vet vad det handlar om förstår.

Varför jag ser mig tvungen att skriva är för att Nina påstår att Ewa-Maj understöder min kommentar! Detta är LÖGN. Hon gillar inte alls min kommentar och skriver dessutom sin kommentar före min. Att försöka misskreditera mig kan jag ta Nina men att hoppa på Ewa-Maj utan att hon har ett dyft med saken att göra är så lågt=( Förväntar mig att du ber Ewa-Maj om ursäkt. Jag behöver ingen då jag vet vad du tycker om mig redan. Har ju trots allt enligt dig dålig ”kvinnosyn”!

Avslutar med följande: CEMR – en jämställdhetsdeklaration som hela Europa skrivit under. I deklarationen understryker man alla människors lika värde, oavsett om du är kvinna eller man – Gäller den ej ledande Socialdemokrater i Vindeln?

/ Sunken

PS: Vi lär nog få ett relativt smutsig valår i Vindeln är jag rädd! Kan förstå det då vi i alliansen lyckats mycket bra med styrandet av vår kommun under den tid vi styrt tillsammans. Att de oppositionella försöker hoppa på enskilda politiker är ett tecken på att de saknar en egen politik.

nötter

Etiketter: ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.