Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Bye Sweden

När ni läser detta är jag på väg till London. Ante, Tobbe, Lars och Jag ska fara och se

West ham

MOT

Manchester United

Ha en trevlig helg!

/Sunken

 PS :Killen med koll! Skrev fel lag!

Etiketter: , , , ,

13 kommentarer

  1. Nil Satis Nisi Optimum

    Kommer att hålla tummarna för Fulham i den här matchen. Hoppas ni får en bra resa i alla fall, även om United torskar. 😉

  2. Agge och co

    Vi tror verkligen att Micke är intresserad av fotboll. Vi ska se West Ham mot United. Micke ska kanske kolla någon annan match på puben, vi har faktiskt ingen aning varför han följer med.

    Mvh,
    Lars, Ante och Tobbe.

    Hoppas Micke får en trevlig helg på hotellet…….

  3. Dan Oskarsson

    Var nu rädd om Sunken Sossar. Se nu till att han kommer till rätt match. Att han är i rätt hejarklack när han ropar -”Come on United”! West Hamsupportrar går inte under namnet ”The Gunners”, ”kanonerna” utan skäl. Annars åker hans flygstol tom hem och det vill vi inte.

  4. Kent-Erik Mattsson

    Dan 🙂
    ”The Gunners” förknippas med ARSENAL.
    Dét är tur att inte du och Sunken går på fotboll tillsammans, är tveksam till att ni överhuvudtaget har sett en fotbollsmatch när ni kommer hem utan det kan lika gärna ha varit pingis 🙂

    / 🙂 Mattsson

  5. Dan Oskarsson

    Kenta 🙂

    Kom på att det inte stämde just när kommentaren var skriven. Blir lätt fel på den här sidan av någon anledning. Om du inte rättat mig min Brutus 😉 så tror jag knappast supportrarna till denna sida för första gången skulle skilt på rätt eller fel. ”Crazy gang” skrev jag först, den klacken passade så bra in, men kom på att det är Wimbledons klack. Har sett två matcher men det är 9 år sedan. Såg bl.a. Arsenal-Wimbledon på Highbury med Fredrik Ljungberg i den rödvita dräkten. En hyfsat spännande match för en ickeintresserad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.