Allt är upp och ner…

med vädret. Jag kommer inte ihåg om någon vinter varit så konstig som denna. Först så är det kallare än det varit på 50 år och sen så får södra Sverige oväder på oväder på oväder.

När jag pratar med vänner i både Göteborg och Skåne så säger dom att så mycket snö som denna vinter har dom aldrig upplevt. Nu börjar väl ändå temperaturen på att ge vika lite men nu har det blivit lite fuktig luft och blåser kalla vindar.

Ikväll visar temperaturen på -17 grader och nu längtar väl både jag och alla andra på att våren ska göra sin entré. Om en månad kommer vi med all sannolikhet att ha glömt det mesta av hur kallt det har varit.

Men en sak slår mig att ju äldre man blir desto jobbigare känns vintern. För att råda bot på det så har jag ett sätt …..jag har en nedräkningsruta på mitt datorskrivbord som säger att idag är det 125 dagar kvar till semestern…

Livet blir en aning mer uthärdligt med en vissheten…

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.