Våryra …..

jag med det menar jag våryra i skallen, med vårförkylning som aldrig släpper, jag nyser, ögonen rinner men inget mer. Ena dan är allt bra och nästa känner man sig jätteförkyld. Folk känner inte igen rösten på mig när dom ringer.

Jag avskyr att känna mig så här, varför i sjutton kan man inte bli rejält förkyld och sen däcka en vecka, men icke, småförkyld så att man inte behöver vara hemma från jobbet.

Nåja idag är jag ledig för farmorskap. Barbarnet Emma 2 år och bonusbarnbarnet Elias 8 år är på besök och har sovit över.  Snart är det dag för en promenad med ungarna för att rensa hjärnan med lite frisk luft.

Det är väl ändå tur att temperaturen håller sig på vettig nivå för alla sportlovsfirare men synd att inte solen kan titta fram.

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

 1. Lotta

  Hej Suzanne!!
  Jag är såå tacksam för vad du/ni gjorde för min mamma.. Hon fick en kisse från er.. hon är så lycklig.. han kommer att få det så bra.. hon älskar katter..
  jag blev också så glad när jag fick höra den glada nyheten, äntligen fick hon en kisse som hon längtat efter sedan pappa dog..någon att prata med..
  Han kommer att bli så väl omhändertagen så du behöver inte oroa dig.
  Stor kram!! Anne-Charlotte

 2. Suzanne Lindberg Sellin

  Svar till Lotta (2010-03-11 18:40)
  Oj vad roligt att höra, ja hon fick en snäll och rar katthane som kommer att älska henne. Sonen blev glad över att din mamma omedelbart blev glad i kissen och kände att han kunde lämna honom utan problem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.