oj vad less jag blir…

på att gå med en gipsad underarm. Jag vet att man inte ska klaga, det finns alltid de som har det värre och en bruten handle är en petitess..men lite kan man väl få klaga, men förhoppningsvis är det bara en vecka kvar med gips.

Nåja man får njuta av de sista soliga dagarna för nu säger SMHI att det ska regna i helgen, synd om det blir så eftersom det är wilmiamässan eller inlandsmässan som den kallades för förr. Det tog ett tag innan jag begrep att de bytt namn på mässan. Lite konstigt tycker jag att det är när man inte ser till att det finns en hänvisning när man söker på det gamla namnet som är så inarbetat.

På fredag är jag ledig och ska bla stå på mässan ett pass. Sen på kvällen blir det nostalgi på Lilla Hotellet där tvillingbröderna Leif och Jerry Eriksson ska spela. Där är jag fan no 1 definitivt. Jag älskar när dom spelar, dom är otroligt breda musikaliskt och en njutning för örat.

Vi blir ett helt gäng som går ut och äter och lyssnar på musik det ser jag fram emot. På lördagmorgon bär det av till Lycksele för en heldag med Riksteatern där representanter för hela länet och Riksteatern centralt samlas. Nästa år är det dags för Riksteaterns kongress och detta är avstamp för kongressarbetet med ett samtalsforum.

Det händer väldigt mycket inom vår rörelse nu och jag som varit med i drygt 25 år har verkligen sett de förändringar som skett genom åren. Det positiva är att det gått från toppstyrning till medlemsinflytande och det är spännande att se alla olika forum som skapas i alla möjliga konstellationer av oss som jobbar i rörelsen, både ideellt och som anställd.

Det sker många spännande samarbeten både nationellt och internationellt inom Riksteatern, det är otroligt roligt att vara med i detta framtidsarbete som sker.

Nedräkning till semester har också börjat och den 16 juni flyger vi ner till Arlanda och sedan någonstans till värmen för 2 veckors avslappnande semester. Vi ser verkligen fram emot vår resa. Vi brukar packa korsordstidningar och pocketböcker och njuta av värme ,sol god mat och intressanta utflykter.

Vart vi åker …det har vi ingen aning om det visar sig när vi står på Arlanda , det är tjusningen med att åka på en sista minuten resa…

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Monica Ernstsson

    Snart kan du gestikulera igen, det blir liksom ingen bra kommunikation annars. Men ta det lungt så du inte får träningsvärk i armen. Hur orkar du flänga runt som du gör? men det är väl så att du är rätt person på rätt plats. Utan dej så skulle kulturutbudet vara noll och intet. Heja för för dej.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.