Äntligen färdigt…

Jag har senaste året haft dåligt samvete för att jag inte hunnit göra klar vår hemsida, men nu äntligen har det blivit gjort. Sista två veckorna har jag bara suttit med uppdateringar och styrt allt annat åt sidan och nu är den äntligen klar. Gå gärna in på www.wilmakultur.se  och ge kommentarer.

Imorse regnade det som spön i backen när jag gick till jobbet men det kändes otroligt friskt i luften av regnet. Jag har äntligen tagit mig i kragen och satt upp mig i bostadskön för en tvårummare. Idiotiskt egentligen att ha ett rum som bara står och inte används. Roligare kan man  ju ha för de pengarna.

Nåja det blir ingen flytt i första taget ..jag vet nämligen exakt vilken typ av lägenhet jag kan tänka mig att flytta till. Jag vill nästa gång bo i en lägenhet i markplan och då fanns det bara två stycken i mitt område som kändes bra. Så om det blir nu eller om ett par år det får framtiden utvisa…

Jag har kommit ur samlarlivet och numera tänker jag mig noga för innan jag köper något nytt. Brukar ta en diskussion med mig själv om jag verkligen behöver prylen och vad jag isåfall ska använda den till. Nyttigt är också att tänka i banorna att om jag skaffar något nytt ska något gammalt ut. Det slutar oftast numera med att jag inser att jag inte behöver något mer i mitt hem ..jag har det jag behöver.

Då lägger jag hellre de luskronor som blir över i reskassan och kan åka på semester utomlands. Nu är det nästan 4 år sen sist så jag ser verkligen fram resan i juni. Om dessutom sommaren blir fin så är det bara plus att få komma hem till sol och värme också…

 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.