Den blomstertid nu kommer….

med blommande häggar utanför  balkongen och 16 grader varmt känns det ljuvligt att kunna öppna fönstren och känna alla sommardofter. Idag flödar energin och jag har både hunnit tvätta och diska och lite annat småplock  på morgonen.

Mellandottern ska komma och hjälpa mig att dammsuga och torka golven. Jag har fortfarande besvär med vänster handled och har svårt för vridrörelsen. Tur att jag har så underbara barn som hjälper mig när jag behöver.Jag tänker bjuda dottern och barnbarnet på middag som tack för hjälpen, nåt gott ska jag hitta på, Röding är framtagen ur frysen så början är gjord.

Sen är det dax att börja packa inför semesterresan, det är mycket som ska hinnas med på jobbet innan jag åker och jag vet av erfarenhet att det är bättre att vara ute i god tid än att spara till sista dan ..då glömmer jag definitivt hälften..men nästa söndag vid den här tiden sitter jag vid stranden av medelhavet och njuta av min semester….

Det som är så härligt med att åka utomlands på semestern denna tid på året är att sommaren väntar när man kommer hem, men det märliga att jag aldrig upplever att den svenska sommaren är dålig då…om det beror på att man fått den dos av sol och värme som kroppen behöver eller nåt annat har jag ingen aning om ….jag njuter i alla fall..

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.