Kan man kallas antinörd….

när man suttit fyra timmar framför datorn på fritiden för att försöka läsa en bruksanvisning (lättläst) för hur man ska få ner en ljudbok i en ipod….jag misslyckades kapitalt…

Jag har gjort exakt som det står på anvisningen , det första som händer är att ITunes inte alls känner på sig att jag stoppat in en cd skiva i hårddisken så redan där börjar problemen. Jag försökte alla möjliga och omöjliga vägar men ingenting fungerade så till sist gav jag upp…

Jag har alltid varit faschinerad över barnens datorer och inte begripit vad dom använder sina datorer till för dom har ju inga vanliga program. Jag hittar knappt internet när jag lånar en dator av dem. Det finns inga word, exel eller nåt annat vettigt program. Men nu har jag förstått att deras datorvärld och min är som livet på två olika planeter.

Nåja det får bli så att jag tar med mig min gamla cd walkman och en bunt vanliga talböcker för det där med ipoden hinner jag nog inte lära mig innan jag far….så jag kallar mig nog antinörd ändå…

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.