Nu har kulturveckan startat…

med ett fantastiskt digert program. Invigningen igår kväll missade jag tyvärr eftersom jag hela dagen hade en dejt med tvättmaskinen. Men idag har jag både lyssnat på Matti Norlin (en av Sveriges bästa bluessångare) och vår fantastiska kantor Karolina Lif som spelade och sjöng folkvisor från trakterna kring Tåsjön.

Ikväll har jag varit på Tingshuset och lyssnat till Jonny och Imber Wiktorsson som sjöng ett program med låtar från Dan Andersson till Elvis inför en fullsatt "salong". Kul att så många hade hittat dit.

Imorgon kväll blir det mera musik då ska jag lyssna till Petrus Andersson som är en kille med rötterna från Vilhelmina som sjunger och spelar sina egna låtar, jag ser verkligen fram emot att få lyssna på honom.

Om någon är intresserad av att se hela programmet så kan du hitta det här

Imorgon kväll kommer även äldsta barnbarnet 4 år och ska sova över hos mormor. Hon längtar efter mig och vill absolut  vara hos mig, det värmer i ens hjärta att höra sånt och vem kan då säga nej…inte jag i alla fall.

Hon kommer också ihåg att jag i fjol sommar lovade henne att vi skulle åka tåg (inlandsbanan) så det ska vi göra. En tripp till Storuman blir  lagomt. Vi hinner ta en fika innan tåget går  tillbaka och det bli en lagomt lång tripp…

 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.