Svettigt men roligt ….

 efter mitt första pass med Zumba…"innedrogen" som har blivit så populär. Ni har väl sett TV-reklamen. Zumba är en motionsform som innebär att man tar en massa danssteg i latinamerikanska rytmer. Lågkaloriträning om något.

Du rör dig hela tiden till olika rytmer som reagge, salsa, merenque, country osv…det är ett högt tempo och svetten formligen rinner. Men konstigt nog så blir man inte anfådd som du blir efter ett aerobicspass t ex. Detta kommer jag att prova fler gånger om nu bara höften håller. Men roligt var det.

Annars har jag bestämt mig för att börja på Bodycenter i höst. Jag behöver en liten piska för att komma igång med träning. Men nu är det dax att göra nåt regelbundet och få in nån rutin så att man inte lägger av på en gång. Jag är ganska lat av naturen när det gäller träning.

Men nu har jag två former att ägna mig åt när höstmörkret faller men först ska jag besöka vår residensstad och njuta av sommaren ett par veckor till….

Då kanske krigen på Vilhelminabloggen avstannat också så att det börjas diskuteras poltik där. Just nu är det en liten grupp som står för alla diskussioner och det är inga trevliga ämnen som avhandlas. Det är inte något för nån utomstående att lägga sig i heller.

Men jag hoppas att det lugnar ner sig och att man börjar diskutera Vilhelminas framtid, det är mindre än två månader kvar till valet och ännu så länge så är det ingen som på allvar diskuterar hur man vill forma Vilhelminas framtid. Om det inte’ lugnar ner sig där så är det lika bra att avsluta sitt konto för jag trodde i alla fall att den bloggen skulle vara ett suveränt instrument att diskutera sakpoltik på inför valet men än så länge finns det inga hintar om att det kommer att ske och det känns ju lite trist…

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.