En röst på Alliansen är en röst på Sverigedemokraterna…

Enligt tidingarna får idag Sverigedemokraterna drygt 6 % av rösterna och kommer således förmodligen in i regeringen och kan om oturen infinner sig bli vågmästare i en rad beslut..

Samtidigt är det forfarande jämt mellan Alliansen och det Rödgröna alternativet. Trots detta så har inget alliansparti förnekat ett framtida samarbete med Sverigedemokraterna, vilket det rödgröna alternativet bestämt har tagit avstånd från..

Göran Hägglund kallar situationen ett val mellan pest och kolerera, Maud Olovsson säger att hon aldrig kan tänka sig rösta med det rödgröna alternativet för att det sitter "kommunister" där och spär därmed på fördomen om att Vänsterns anhängare är kommunister och säger med det att hon hellre allierar sig med Sverigedemokraterna än det rödgröna alternativet.

Men å andra sidan har Maud Olovsson inte heller tagit avstånd från beteckningen Stureplanscentern som Centerpartiet numera kallas i folkmun. Så likaväl som Lars Ohrly har tagit avstånd från kommunism så har Maud Olovsson tagit avstånd från glesbygden som Centerpartiet förr hade som skötebarn utan för numera en poltik som gynnar storstadstegionerna och framför allt Stockholmarna idag istället för det norrland som hon kommer från..

Detta spel som nu försiggår fram till valdagen ger åtminstone mig kalla kårar, vinner alliansen så har vi också som en blindtarm Sverigedemokraterna med sin poltik som naturligtvis kommer att se till att de får göra sin röst hörd.

 Är det de här vi vill ska styra Sverige??

Etiketter: , , , ,

6 kommentarer

 1. David

  Särskilt jämnt mellan blocken är det inte längre. Nästan allt tyder på att Alliansen kommer vinna valet, antingen som majoritetsregering eller som minoritetsregering. I de första fallet blir SD inget problem medan i det andra fallet kan mp stödja alliansen eller så fäller de rödgröna Alliansen med hjälp av sd och det blir eventuellt nyval… Därför är det viktigt att Alliansen får majoritet det här valet för att slippa påverkan av Sverigedemokraterna.

 2. Herr Gåman

  Dagens sanning som Kicki Norman signerar med ett jubelvrål oohhhh suzi we were much to young…
  Kommer in i regeringen??? Riksdan möjligen.
  Lite grovmalet förtal om SD-alliansen gör väl ingen skada inför valet.
  Nivån är zero, zip, nada….
  Ta debatten istället för ett fult brännjärn
  Alliansen i Villis är väl SDare hela bunten dem med.
  Kanske Kd är SD? Säkert som amen i kyrkan!!!!

 3. Herr Gåman

  Kunde tänka mig det Kicki. Du talar självklart för suzi och hela världen. Ingen fattade, visst tvärsäkert.
  Först tycker ni en röst på SD är på alliansen och sen fattar ni inte själva vad ni gjort.
  Är det här sossarnas nivå i Vma så kan ni likväl lägga ner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.