Man tolkar det ögat ser….

I mitt förra inlägg fanns en bild för KD:s valkampanj. Den var äkta förutom att det lagts till två rader förmodligen av någon som ville vinkla budskapet. Det är lätt att bli lurad i denna djungel av valaffischer som smetats upp i snart vartenda gathörn.

De flesta kommer fakttiskt inte ihåg vad det stod på affischerna har jag märkt när jag frågat runt. Då är det desto farligare när en sån här affisch dyker upp som omedelbart fångar uppmärksamheten och ger felaktigt budskap.

Så du tolkar det du ser och det är inte alla gånger du ska tro det ögat ser utan kanske också använda förnuftet och ifrågasätta rimligheten i din tolkning.

Nåja snart är det över och efter söndagens val så skall alla affischer bort tills det är dax för nästa val om fyra år. Men jag har i alla fall gjort min medborgerliga plikt och varit och röstat idag och naturligtvis hade jag mina barn och svärdotter med mig. 

För i år är det ett val där det är oerhört viktigt att ALLA går och röstar, att alla oavsett vilket parti de röstar på verkligen gör sin röst hörd.

Själv har jag naturligtvis röstat på rött eftersom jag värnar om en demokratisk rättvisa i samhället där alla bidrar till vår välfärd efter förmåga och där den som är i behov av hjälp får den.

Så ut och rösta och gör din medborgerliga plikt för efter söndagen kan du inte komma och gnälla för att det inte blev som du ville, har du röstat kan du i alla fall trösta dig med att du har gjort vad du har kunnat för att skapa förändring.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.