Mikalihelg och stegmätare….

Nu har jag fått konsekvenserna av en lat och slapp sommar. Vågen är inte snäll så imorse letade jag fram min stemätare och nu är den ett måste i fortsättningen. 10 000 steg om dan måste det bli för att få tillbaka både energi, ork och vettig vikt igen.

Imorse blev det en långproenad med Selma och sen till Folkan för att kolla at allt var ok inför dagens arbete. Men först en fika på Stenmans med Solbritt, min chef och sen tillabaka till Folkan.

Hann också med att ta en sväng kring marknaden och insåg återigen att jag tappat all köplust för prylar. Numera har jag allt jag behöver och det enda jag köper är kläder och möjligen till barnbarnen. Och lika glad är jag för det.

Sen  blev det ettt par timmars jobb på Folkan med barnföreställning och lite annat innan vi tog oss hem. Nu med ett barnbarn och barnvagn. Emma 2,5 ska sova över tillsammans med sin kusin Milou 1,5 år som är här och hälsar på. Full rulle på barnen har det varit.

Imorgon blir det sovmorgon och slapp förmiddag men sen ut på långpromenad igen….och ja det blev 10 000 steg idag och det känns bra…

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.