Myskväll på plassen…

när nu köpmännen kommit med sånt härligt intitiativ som en myskväll i novembermörkret med kvällsöppet mellan 19 och 22 ikväll så tänker jag och en vännna ge oss ut och botanisera bland affärerena.

Det är det trista med att jobba heltid att man sällan hinner ut och titta vad affärerna har att erbjuda och då tycker jag att detta är ett trevligt intitiativ.

Läser också alla kommentarer och tidningsartiklar i turbulensen kring det politiska klimatet i Vilhelmina och funderar på hur detta ska sluta. Själv tänker jag inte lägga mig i detta jag är för ny i poltiken för att hantera det och det finns de som gör det bättre än jag.

Jag hoppas bara att vi ska kunna få arbetsro i nämnder och styrelser så att vi får arbeta för det som vi vill, nämligen Vilhelminas framtid och det hoppas jag vi kan göra i ett samarbete med alla som sitter där.

På vårt första kommunstyrelsemöte gick det lugnt till i alla fall trots att vi fick upp ett ärende som inte var berett innan. Jag tror att det är jätteviktigt att lyssna på alla som sitter där och alla ska ha rätt att framföra sin åsikt och prata till punkt. Men jag är glad att jag bara sitter som suppleant och därmed får tid på mig att skola in mig.

Imorgon startar den sista kultursvängen vad det gäller jobbet, det blir en intensiv vecka med en mängd föreställningar. Imorgon kväll kommer Kim Anderzon och gör sin härliga föreställning DIVA. Fakta kring alla föreställningar som vi har finns på www.wilmakultur.se. På VK skriver man  "Kim Anderzon en självlysande diva" läs mer på  http://vk.se/Article.jsp?article=393936

Redan på tisdag är det dax för nästa gäng, då kommer en barnföreställning för lågstadiet som heter "Hela världen i mitt huvud" och vi ger två föreställningar för 200 barn. På onsdag är det de lite mindre barnen , de som går i förskolan som ska få "Ett lamm till middag" med Boulevardteatern. Två föreställnignar ska vi bjuda barnen på.

Slutligen blir det nåt för de allra minsta, de mellan 2 och 4 år som får möte "Morfar och drömtutan" en mysig liten föreställning med Pantomimteatern.  Här blir det också två föreställningar.

På torsdag åker vi ett gäng till Stockholm för att uppleva årets Teaterdagar, dom här dagarna är vår kompetensutbildning där vi är med om massor av seminarier, teaterföreställningar, diskussionsforum och en mängd andra aktiviteter.

 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.