Julafton och julfrid…..

Nu är det äntligen julaftonsmorgon, vi har ätit frukost och nu ska dottern med familj gå över till svärmor och tillbringa förmiddan där så jag får några lugna timmar innan det är dax för alla att komma hit.

Nåja alla vi blir 4 vuxna och en tvååring, lugnare jul är det länge sen jag firat men det känns skönt, då hinner vi umgås ordentligt Min barndoms jular innefattade som mest dryg 50 personer när vi tillbringade dem hos mormor och morfar.

Det var alla mammas syskon med familjer och gammelmostrar och gammelfastrar med makar, Som tur var hade de ett stort hus så vi rymdes allihop. Själv har vi genom åren varit många hemma hos mig också under många år men nu börjar ungarna vara stora, har egna familjer och firar vartnannat år hos andra, vilket är precis som det ska vara.

Jag och äldsta dottern brukar spela backpacker tilsammans för att se hur allmänbildade vi är och det tycker vi båda är ett kul spel som vi gärna spelar då och då och i kväll blir det nog en omgång istället för tv:n.

Temperaturen står på -25,9 grader så julbadet skippade vi i år, min höggravida dotter är förkyld och likaså mellandottern så vi ställde in badet i år. Nu ser jag fram emot en lugn skön julafton och önskar er alla en riktigt god och avstressad jul…

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.