Moderaterna säger NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ….

Jag tycker att den här filmsnutten talar sitt tydliga språk…om någon trodde att Moderaterna stod för förnyelse så kan jag bara säga ….du har fel…..dom följer idag likaväl som för 70 års sen samma NEJ-sägar politik…tro inget annat…

 

 

Etiketter:

8 kommentarer

 1. Aroon

  Framför allt de yngre och det uppväxande släktet, de flesta av dom i alla fall, har nog svårt föreställa sig Sverige under högerstyret. Man hörde ju inte alltför sällan de som jobbade under vintern (skogsarbete) när säsongen var slut hade de oftast en skuld till arbetsgivaren. Förvisso var tiderna hårda för gemene man/kvinna och åstadkomma en inkomst till en överlevnad var oftast som att lägga ett pussel. Inget ont om arbetsgivare, men ”på den tiden” var det arbetsgivarens marknad, vilket Maud Olofsson och samtliga i regeringen tar parti för och blickar då bakåt för ett försök till en återgång till ett uråldrig system där man fick stå med mössan i hand och tigga sig fram. Det heter ju så fint ”Nya Moderaterna”, tacka tusan för det man försöker skaka av sig den gamla stämpeln vilket man är medveten om.
  Såg ett program på TV igår hur ungdomar utnyttjas. I det här fallet var det Phone House, men det kunde lika gärna varit vilket säljföretag som helst som poppat upp likt svampar ur jorden. Attityden har blivit rå människor emellen ( speciellt på såna arbetsplatser) och mycket av det här är att regeringen propagerar för sin s k ”arbetslinje”. Det är ju inte meningen att ett arbete skall likställas med slaveri, vilket det här mera liknar. Jag tycker regeringen med sitt sätt agera kommer att rasera hela det system som var till skydd för de flsta av oss medborgare, men kommer att ta oändligt lång tid bygga upp igen (om det nånsin går). Det sorgliga är att småpartierna flänger med. Naturligtvis kommer Kd m fl föhoppningsvis hamna under 4%-spärren. Sossarna oroas över sina siffror som nu verkar vara ca: 30%. Det är ju bra. Tiden är förbi då man låg på närmare 50%. Nä runt 35% tror jag ar rimligt. Huvudsaken Carl B m fl får bita i det sura äpplet. Det är vad jag hoppas på i alla fall.

 2. Varken sosse eller borgare

  Socialdemokraterna vilhelmina Kallad S
  Dansk investerare kallad D

  D – Jag vill köpa liftar och hotell för 19 milj men jag har inga pengar, sen ska jag fortsätta investera.

  S – Inga problem hur mycket behöver du?

  D – 1 milj till förskottet som ägarna får behålla om jag inte lyckas få fram mera pengar.

  S – Det fixar vi och vi tar gärna en övervärderad (belånad) fastighet som ingen vill köpa som säkerhet.

  D – Tack för hjälpen, och ÅN din provison får du sen.

  Ja! Du har rätt Sossarna säger Ja!

 3. Suzanne Lindberg Sellin

  Svar till Varken sosse eller borgare (2011-02-21 11:06)
  Ja vi säger jag och jag är glad att Vilhelminaborna genomskådat den fördärvande politik som Alliansen står för. Vad anbelangar dina påhopp på Åke Nilsson så får det stå för dig. Jag konstaterar bara att du uppenbarligen tillhör den grupp som har en hel del åsikter men inga grunder att stå på. Ta reda på fakta och det går mycket bra att ringa Åke och fråga honom direkt istället för att gå genom mig. Men jag antar att det törs du inte och det är väl bekvämare att dölja sina påhopp genom anonymitet.

 4. Suzanne Lindberg Sellin

  Svar till Aroon (2011-02-21 10:15)
  Jag håller fullständigt med dig men hoppas att vi når en betydligt högre procent när människor vaknar upp och inser hur samhällsskydden demolerats och hur sårbara vi blivit genom Alliansens högerpolitik

 5. Leif Danielsson

  Det är beklämmande att M, som är ett enfrågeparti, skattesänkningar, attraherar så många.
  Den fördelningspolitik som skett de senaste åren är ren katastrof, inte bara för dem med de lägsta inkomsterna, utan kommer att visa sig förödande även för dem som jublat över en tusenlapp mer i plånboken.
  Frånsett att pengar till den allmänna välfärden och infrasturktur är betydligt mer begränsade nu och som vi redan ser verkningarna av, kommer den generella fattigdomen att öka kraftigt.
  Prisnivån anpassas efter köpkraft och eftersom köpkraften relativt sett ökar mest för de mer bemedlade i samhället, måste det givetvis finnas förlorare och den som inte inser att även vanliga familjer kommer att tillhör denna skara är det synd om.
  Div. avgifter som tex. egenavgiften inom sjukvården, mat och hyra, försäkringar etc. stiger i pris och är anpassade till medelklassinkomsterna, de köpstarka.
  Alla dessa prisstegringar drabbar framförallt dem med normala och låga inkomster. Visserligen índexberäknas försörjningsstödet, men det kompeseras aldrig fullt ut för ökande levnadskostnader och den grupp vars ekonomi baseras på sådana villkor kommer att få det mycket svårare än idag.
  Pensionerna kommer också att urholkas allt mer och då framförallt för dem som bara har garantipension.
  Att ren egoism och snikenhet gjorts till en slags dygd i dagens samhälle och som sagt, att man kan vinna val på sådan politik är tragiskt. Jag hoppas att vanliga människor till slut inser att de inte tillhör den medelklass som M håller om ryggen och att smulorna som vanliga människor fått i skattelättnader var ett nödvändigt ont för att kunna omfördela så mycket mer till den verkliga medel-och överklassen.

 6. kalle

  Som jag förstår så står alla sossar bakom Cloudberry-affären så då borde väl även du kunna svara på frågor om detta.Varför lånar man ut pengar till en som inte har pengar ens till handpenningen? När ska lånet återbetalas?
  Vad är fastigheten i Malgovik värd?

 7. Suzanne Lindberg Sellin

  Svar till kalle (2011-02-22 22:31)
  Jag har fått information som jag ställer mig bakom, om du vill ha information så föreslår jag att du ringer till Åke och får den direkt, han är insatt i alla delar till 100% och svarar gärna på alla frågor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.