Nu är vi på uppförslöpen och snart går vi om…

0.7% skiljer det nu mellan S och M. Hade det varit val idag så hade den rödgröna sidan vunnit valet om man räknar att KD åker ur regeringen med sina 3.4 % . Annars är skillnaden mellan partierna endast 2.6 % nu. Äntligen börjar siffrorna gå upp igen. Jag tror att det finns en stor andel väljare som nu börjar få nog av regeringens poltitik.

Jag trodde att det var riksdan som tog besluten och regeringen som verkställde besluten. Riksdagen har beslutat att inga servicekontor ska läggas ner ändå så säger försäkringskassan att de lägger ner dem. Min åsikt är att regeringen ska tillskjuta medel så att varje kommun har en samhällsservice om så i form av servicekontor.

Att hänvisa till telefon eller internet utesluter en stor mängd människor som handikappade och människor som inte förstår svenska så bra. Det är inte alla som har tillgång till internet eller kan hantera en dator. Det finns handikappade som inte klarar av alla vansinniga trycknigar på telefonen innan man kommit rätt.

Éftersom det är riksdan som ska se till att regeringen använder pengar på rätt sätt så är det väl bara för Anders Borg att lätta på plånboken nu och inse att det bor människor i hela landet och inte bara inom Stockholms tullar.

 

Etiketter: , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Jobbar och vill inte betala för allt!

    du skulle byt namn till sussies gnällarblogg! för du gnäller ju jämt och vill ha mera bidrag tioll allting jämt. du vill ju att samhället ska fixa och ordna allting åt alla! Otroligt korkad inställning att allt skall betalas av dom som jobbar!

  2. Suzanne Lindberg Sellin

    Svar till Jobbar och vill inte betala för allt! (2011-04-22 15:54)
    Jag gnäller inte utan läser hur alliansen styr Sverige mot ett segreerat samhälle där vi går tillbaka ett sekel med en enorm skillnad mellan fattig och rik. Jag förstår att du tillhör den ena ”klassen” och hoppas för din egen skull att du inte behöver drabbas så att du på ett kick befinner dig i den andra. Själv ser jag det som en självklarhet att ett samhälle värnar om alla individer och att vi solidariskt delar på kostnaderna. Och det är fritt att läsa min blog, blir du irriterad så låt bli. Jag skriver det jag vill och eftersom jag hela tiden får kredit från människor som följer den så fortsätter jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.