Var fanns folkpartiet när nya Tegboendet byggdes?

Britt-Marie Lövgren anser sig chockad över hur några rum i den nybygda delen vid Tegs sjukhem har utformats. Jag undrar varför Britt-Marie inte hakade på frågan när kommunstyrelsens arbetsutskott när vi tog beslutet om byggstart.

Jag ställde frågan då. Det hade varit två möten med anhöriga som protesterade mot att vissa rum fick fönster mot andra väggar och att uteplatser försvann. Kommunens projektledare var med vid sammanträdet och förklarade projekteringen.

Faktum är att den trånga Tegstomten, risken att komma för nära älvkanten och rasrisken var det poroblem som måste lösas. Det behödes ett visst antal platser för att bl.a ersätta de utdömda lokalerna vid Sofieborg.

Att bli chockad över något som man själv varit med om att besluta är populism.

En kommentar

  1. Dirren

    Alliansens starkaste kort är väl inte (och har aldrig varit) Centerpartiet? Ett så otroligt cyniskt och okänsligt inlägg som detta bekräftar väl bara den teorin?

    Ska stackarna som bor i rum med tegelväggsutsikt bara få bo kvar där då – för att Edvinsson beslutat det en gång? Kan han inte erkänna att det blivit fel istället och ändra sig??? Verkligen okänsligt! Dåååligt, S-O, riktigt dåååligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.