Allt starkare kronkurs och snöfattigt i Kittelfjäll

Från ett alltför snöfattigt Kittelfjäll är det desto roligare att följa småkronornas segerturenring. Att överraska måste vara speciellt skönt för laget – både spelare och ledare. Det spelar stor roll för alla som hemma i Sverige dag efter dag, år efter år jobbar med ungdomsverksamheten. Kronkursen stiger – inte minst för NHL-agenterna!

Kittelfjäll är annars lika het som Kalla. Just nu möts Norden i Kittelfjäll. Den uppfräschade Sagavägen mot Hattfjelldal öppnar för den norska marknaden. Den nya stugsatsningen centralt i Kittelfjäll backas upp av danska intressen. Flygplatsen i Vilhelmina blir allt viktigare för den långvägaturismen.

Det växer så det knakar. Byggarlagen håller matserverinarna igång året runt. Avloppsnätet räcker inte till! Att få tag i en elektriker är svårt. Det växer i underifrån i alliansens Sverige

Nu snöar det! Hoppas den för ligga kvar den här gången.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.