Statens myndigheter bråkar med varann. Region Västerbotten måste ta täten!

Både nya Region Västerbotten och media har uppmärksammat hur segt det verkar vara när anslagen från EUs strukturfonder ska beslutas. Jag har har borrat vidare i frågan och det verkar vara ett problem närlänsstyrelser och Nutek ställs mot varann som problemen uppstår. Däremot har de regioner som
har politiska organ, som sköter prioriteringarna, klarat samarbetet bra

Nu har det politiska organet Region Västerbotten startat och tagit över länsstyrelsens roll i vårt län. Nu är det viktigt att gå på offensiv. Jag föreslår att vi tar initiativ och bjuder in Nuteks styrelseordförande Kai Hammerich till ett styrelseseminarium med Region Västerbotten som värd. Region Västerbotten tar täten!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.