En bra dag: Tummen upp för bad och hotell, tummen ner för garage under Rådhusesplanaden!

Tisdagen den 17 februari ser ut att bli en bra dag. Den presentation vi justa har fått kring bad och hotell i centrala Umeå ser riktigt bra ut. Hotellet är en av hörnpelarna i projektet. Nu tillkommer bra bostäder och ett riktigt snyggt bad. Dessutom bra förslag till garage under jorden i källaren. Välkommen till centrum!

Samtidigt har (m) och Anders Ågren börjat ta till sig det vi andra vetat länge: Björkarna efter Rådhusesplanaden ligger i farozonen om garageprojektet under gatan fullföljs. Dessutom är ekonomin mycket tveksam. Till sist måste vi göra allt för att förhindra att centrala Umeå är en enda stor grop när det är dags för kulturhuvudstad 2014. Välkommen upp ur jorden, Anders Ågren!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.