Bra jobbat Maud! Det händer mycket positivt.

i måndags presenterade Maud Olofsson regeringens budget vid ett besök hos företaget Hemtrivsel vid Strömpilen i Umeå. Det blev en fullträff på flera sätt. Hemtrivsel är ett växande företag som utför tjänster i hemmen hos vanligt folk. I förra valrörelsen lovade Maud  att öppna upp servicebranschen bl.a. genom hushållsnäöra tjänster. Numer har även de som har hemtjänst mer att bestämma över. Allt detta var omöjligt före valet 2006. Nu är det i full gång.

 
Även budgeten leverear fullträffar till länet. stasningar på utbildning och forskning. Nya penar till entreprenörer på kulturområdet. Ordentliga besked om resurser till vägar runt Umeå och nya godsbangården. Inte ens Lennart Holmlund orkar beklaga sig. Trygghetspaket till småföretagare. Inte ens organisationen Företagarna orkar beklaga sig.
 
Klimatet präglas annars av en attityd att aldrig berömma det som faktiskt skett. Klaga istället på allt möjligt annat. Gör som Västerbottens Folkblad: Fyll debatt -och insändarsidor med standardskribenter som alltid svartmålar. Utan krav på saklighet.
 
Pesonalen vid Hemtrivsel går före och berättar om det som lyfter och utvecklar. Bra jobbat Maud!
 
 
Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.