(V) både spräcker ekonomin och underminerar satsningen på kulturhuvudstadsår?

Den gångna veckan har en konkretare politisk debatt förts och nu med mer fokus på vad egentligen de röd-gröna nationellt har att komma med. Nästa vecka ska de presentera sin ekonomiska politik och nu ställs alla frågorna samman.

I Umeå är splittringen inom rödgröna så stor som någonsin. det märks vid dagens fullmäktige. (V) väljer att skilja ut sig genom att yrka helt annorlunda kring bokslutet, riva upp överenskommelsen kring bad och hotell vid Mimer/Nanna. (V) spenderar knappt 300 miljoner mer  åren 2010 och 2011 i ett nafs. Hur reagerar socialdemokraterna?  Spelar det någon roll att (V) både spräcker ekonomin och underminerar satsningen på kulturhuvudstadsår?

Kommande vecka börjar budgetarbetet inför 2011 på allvar för att 5-9/5 gå in i ett intensivskede. Då ställs de skarpa frågorna.

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.