Helen Pettersson – ett uppriktigt tack!

Min bloggdebatt med Helen Pettersson började med Helens ifrågasättande av Centerartiets förslag till Nystartszoner i vissa tätorter med hög arbetslöshet särskilt bland invandrare. Centerpartiet tänker sig att det är företagens arbetsgivaravgifter som skulle reduceras kraftigt under en femårseriod för att få igång både företag och jobb.

Ett system med nystartszoner skulle under alla omständigheter utredas och detaljgranskas, remissbehandlas m.m. Jag var hursomhelst besviken över Helens sätt att "missförstå" och ofta anklaga Maud Olofsson för än det ena, än det andra.

Därför blev frågan om debttteknik och ordval viktigt. I sin senaste VK-bogg tar Helen Pettersson som förste (S)-företrädare avstånd från den typ av anonyma attacker under senae år på Maud i länets media. Vi som kan följa frågorna ser en jätteskillnad mellan det som händer i Västerbotten jämfört med andra län. Man får dirkt intryck av en kampaj.

Jag vill uppriktigt tacka Helen för hennes känslosfulla avståndstagande från allt som heter osa Maud, kränkande ordval och likande. Det är viktigt för vår demokrati att vi hjälps åt at hålla rent! Tack Helen!

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.