Centerpartiets landsbygdsmanifest

Senaste dagarna har jag träffat många människor i samband med konferenser och invigningar. Maud Olofssons förslag om en fond för Norrlandsinnovation väcker berättigad nyfikenhet. Tillsammans med Centerpartiets landsbygdsmanifest och Matmanifest blir landsbygdsfårgiorna mycket mer konkreta i årets valrörelse.

Landsbygden har mycket stor potential att medverka i Sveriges jobbtillxäxt och motor i en grön, klimatpositiv utveckling.

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Pelle

    Sven-Olof har du anmält till försäkringskassan att du jobbar igen?

    Du vet väl att man inte får ta ut sjukpenning när man är arbetsför och det verkar du vara om man läser din blogg!

    Det är ju dina partikamrater som skärpt upp sjukförsäkringsreglerna så jag hoppas du följer dem?

  2. Sven-Olov Edvinsson

    Hej Pelle – tack för din omtänksamhet. Jag min läkares ordinationer, min arbetsgivares rehabiliteringsplan och min egen ambition att träna upp orken. Försäkringskassan har allt underlag. De vet att det var hjärtat jag opererade, inte huvudet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.