De rödgrönas Sverige drabbas av soppatorsk!

 

Dom stänger dörren för kvinnorna. Dom vill avskaffa RUT-avdraget, höja marginalskatterna och hindra privata vårdalternativ. Det försvårar för kvinnor att kombinera karriär med familj och att gå från lågbetald anställning i offentlig sektor till framgångsrika företagare i privat.

Arbetslinjen byts mot bidragslinjen. Högre tak i a-kassan gör det mer lönsamt att inte jobba. Högre inkomstskatt gör det mindre lönsamt att jobba. De monterar ned reformerna i sjukförsäkringen som byggt broar tillbaka till arbetsmarknaden. Detta är en politik mot tillväxt och välfärd.

Man vänder löntagarna ryggen! 4,4 miljoner löntagare får höjd skatt. Ungdomars arbete beskattas med dubbelt så höga arbetsgivaravgifter. Landsbygden drabbas av kilometerskatt och höjd bensinskatt. Var finns respekten för medborgarnas pengar?

 

Orden tillväxt, företagande och landsbygd omnämns inte en enda gång. I alliansens valmanifest återfinns tillväxt 12 ggr, företagande 18 ggr och landsbygd 6 ggr.

 

    (S)oppatorsk!        

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Lars Gidlöf

    Vilka 4,4 miljoner löntagare får höjd skatt? Jag läste på DN vad en ekonomiproffessor skrivit,han/hon skrev att de flesta får oförändrat i plånboken,en del tom mer.

    Var får du dina siffror från?

    Sen,när är städjobben i RUT avdragen välbetalda+???

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.