Imorgon röstar vi för Umeås framtid!

Umeå är en av Sveriges mer spännande kommuner. Framtiden innehåller flera angenäma utmaningar om hus kommuena ska växa, kulturhuvudstad 2014. Centerpartiet formulerar sin vision i  Centerpartiets valplattform för Umeå. Partiet betonar humanism och decentralisering, det gröna Umeå och en stad som växer i balans med våra grannkommuner, länet och norra Sverige.

Du som fortfarande tvekar över var du vill lägga din röst i kommunvalet kan känna dig trygg i Centerpartiets visioner. Använd din rätt att rösta imorgon.

 

 

 

 

Etiketter: , ,

En kommentar

  1. Umeå 2014 : Umeå 2014 blir Kulturhuvudstaden – VIDEO med traditionsbundet kulturintresse i Umeå

    Katapult för flickor som njuter av spänningen som masochist! Kanske något för kulturhuvudstadsåret i Umeå 2014? 2014 blir Umeå kulturhuvudstad i Europa så vad passar bättre än tornerspel i Umeå? Marie-Louise Rönnmark är det socialdemokratiska kommunalråd i Umeå som svärmat mest i frågan. Vi visar hur ett “spel” kan utformas för Marie-Louise m.fl. politiker i anslutning till Västerbottens Museum alt, på Mariehemsängarna till förnöjelse för Umeåbor…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.