Vilhelminaprotester gav rekord i Tummen upp

Det är alldeles uppenbart att många uppmärksammat och reagerat på bedrövligheterna som inträffade när kommunfullmäktige i Vilhelmina skulle välja nya styrelser. På VK-bloggen har Maria Kristofferssons blogginlägg hittills fått 119 tummen upp och min blogg i samma ämne har fått 91. Rekord!

Många har kommenterat direkt till mig och beklagat hur smutsig politiken ibland kan vara!

Dessutom har jag fått frågan om vad som egentligen är felet i Lars Eliassons (FP) dubbelspel. Jag brukar svara med en bild från sportens värld: Samma som om Zlatan i en avgörande kvalmatch sviker lagkamraterna, börjar spela för motståndarlaget i slutminuterna, avgör matchen och Sverige förlorade platsen i slutspelet.

Moralen kräver att Lars Eliasson avsäger sig uppdraget. Folkpartiet i länet bör ta ställning för den saken!

Etiketter: , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.