Det är ba bulla i Vilhelmina.

Är i min hemby Vilhelmina i helgen och carpar järnet. Njuter av långa promenader i solen och utflykt med familjen. Pulkaåkning, korvgrillning och kokkaffe i govädret. Märker dock att jag är lite ovan vid solljuset. Känner mig typ som en vampyr som knappt tål det. Det rinner i ögonen och man måste kisa och ha sig. Och inga solglasögon hade jag med. Himla o-rutti. (Särskilt när jag har ett par nya Alexander Wang-glajjer som ligger och ruvar i handskfacket i bilen som blev kvar hemma).

Nåväl. Efter en heldag ute laddar vi nu inför Melodifestivalen (ja, vi är sådan som tittar på sånt. Typ all familjunderhållning måste jag erkänna. Fångarna på Fortet, Gladiatorerna, Let’s Dance… You name it. We watch it. Men vad då?!! Det är ju världens mysigaste stund att sitta samlade hela familjen i soffan och äta popcorn och se lättsmält underhållning. Visst är ni med mig på den?).

Bjuder på några mobilbilder från dagens utflykt i solen.

Bild
Bild 5
Bild 2
Bild 3

 

3 kommentarer

  1. Pingback: Det är ba bulla i Vilhelmina. – Västerbottens-Kuriren | Skvallernytt.se

  2. Pingback: Vanessa Smith

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.