Vackra cykelbron & vintermode del 2.

Heeej!
Som jag tidigare nämnt har jag förmånen att samarbete med två jätteduktiga fotografer här i Umeå. Senast såg ni fina bilder från Matthew Phillips (här) och nu måste jag bara få visa er några helt fantastiska bilder som Gina Mannberg  plåtat på den vackra cykelbron som vi har här i Broparken i Umeå.

Så här kommer lite mer vintermodeinspiration till folket samtidigt som vi fortsätter med hyllningen av några ”local fashion heroes”.
Den coola scarfen är från Systrami, långa varma kofta från Idag och roliga mössan från Tråll. Scarf och kofta säljs på Eljest. Den ljusblå kappan kommer från Gina Tricot. Den har superfint fall och kan med fördel användas inomhus som kofta/kappa eller omlottklänning.
Det maffiga halsbandet är av märket Pipols Bazar och det långa halsbandet med kulan är från Syster P. Skorna, som är mina absoluta favoriter just nu, är från Minimarket.
Tips! För att kunna använda favoritskor året runt – köp dem i en storlek större än vanligt. Då kan du använda dem med en tjocksocka på vintern och på sommaren lägger du in en tunn sån där go’luktande sula. Halsbanden, skorna och mössan hittar du på Kii.

(Längst ned i inlägget kan ni läsa lite mer om de lokala modemärkena.)

cykelbron_duo
cykelbron_details
cykelbron_looking
cykelbron_shoes
cykelbron_standind
cykelbron_back

Systrami är ett lokalt märke som drivs av bästa vännerna Josefin Löfgren och Signe Andersson. Deras senaste kollektion har prints med illustrationer på utrotningshotade arter. Scarfarna säljs på Eljest och de har även en supersnygg kimono från samma serie som kommer ut i butik inom kort. Serien heter ”De piper när vi stampar på dem”.

Idag är ett företag från Umeå som gör ekologiska och svensksydda dam- och barnkläder. Visionen är att plaggen ska passa till alla möjlig tillfällen i livet. Kort sagt till det vi ska göra just idag. Företaget drivs av eldsjälen Ida Hillebjörk, som också driver butiken Eljest där plaggen säljs.

Mössan från Tråll, är också tillverkad i Umeå och stickad i härligt alpacka-garn.

Lokal design for the win!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.