3 poäng

Bussresan tog längre tid än väntat och vi anlände till Fururinken strax efter 18.00, det blev lite stressigt eftersom uppvärmningen på is vanligtvis börjar 18.20 så vi hade inte de bästa förberedelserna inför matchen. Och det syntes direkt, vi fick en riktigt dålig start på matchen när Kalix tog ledningen 2.40 in i första perioden.

Orkar inte analysera matchen så djupt just nu men tycker vi gör en okej laginsats tillslut, vi är långt ifrån topp men vi jobbar på rätt bra och skapar chanser. Vad ska vi säga om dagens resa, lite oväntat lång tid i bussen och dåligt med filmer. Sen var det ingen toppmatch från våran sida så ska bli skönt att komma hem med 3 poäng i bagaget och sedan börja ladda inför fredagens drabbning mot Piteå HC.

Nu ska man försöka få lite sömn så man orkar med att jobba imorgon, gonatt!

Såhär har lagets tidigare buse Daniel Hörnell suttit i bussen båda vägarna till och från Kalix, vissa sover gott.

/ #44

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Supporter

    Kul att följa bloggen. Jag är imponerad av vad ni lyckats med i laget så här långt. Om oldboysen på hockeysektionen jobbade lika effektivt med att promota laget, skulle det med all säkerhet bli mer uppmärksamhet och fler på läktarna. Kepp up the good work!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.