Poängen som räknas

Matchen idag mot Kalix gav 3 nya poäng i kampen om en plats i Allettan. Efter en väldigt bra start i första perioden och tidigt 1-0 förvandlades matchen fort. Första 10 minuterna var väldigt bra och det såg ut från läktaren att Kalix redan gick på knäna. Sedan händer något efter deras 1-1 mål. Inte att Kalix lyfter sig utan att vi tappar skärpan i passningar, fart, positioner etcetera. Vi hamnar lite i deras spel vilket inte gynnar oss på något sätt.

1-1 från första blir till 3-1 i andra. När signalen går står siffrorna på tavlan 4-3 som också blir slutresultatet. Det finns inte så mycket att säga förutom bra första 10 minuter, viktiga 3 poäng, samt en härlig intervju från Ökvist efter matchen. Nu är det bara att ladda inför onsdagens möte med Piteå.

Intervju med # 55 Niklas Ökvist.

I övrigt några överraskande resultat. Boden vinner inte så överraskande borta mot Luleå med 3-5. Clemens vinner på straffar uppe i Kiruna och Björklöven åker på torsk mot Asplöven. Vilket gör att vi hamnar på samma poäng som Kiruna med lika många matcher spelade och Piteå har 3 poäng upp med en match mindre spelad.