Tegs SK – Kalix

Då var det dags för match igen och idag är det Kalix hemma som står för motståndet. Första matchen mot Kalix på hemmaplan vann vi ganska övertygande med 6-1 med period siffrorna 2-1,1-0, 3-1. Andra matchen borta var matchen då snön överraskade oss, vi kom fram 20 min innan värmingen och var egentligen bara att byta om och köra. Matchen slutade 2-5 till oss där dom tar ledningen i första perioden. I andra perioden kommer vi ut och tar tag i det lite och ställningen efter andra är 2-2. I sista har vi kommit igång ordentligt och bussresan är helt ur kroppen, perioden slutar 3-0 till oss.

Kvällens match är enormt viktig för oss i kampen om en plats i Allettan och det är bara 3 poäng som räknas. Kalix är ett hårt jobbande lag som har sin styrka i just skridskoåkningen och att dom kör. Jobbar vi hårt och håller oss till vårt spel så ska vi ha 3 poäng.

Övriga matcher ikväll är Luleå – Boden, Asplöven – Björklöven, Kiruna – Clemens. 

Ses på hallen!

/ # 12


Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.