Fel, fel, fel, fel…! =D

Ja, varför vi har öronvax, det stämmer med vad mamma sa… För att skydda örat mot skit och annat som inte hör hemma där.

Men varför det smakar illa, det är av en annan anledning än själva skräpet. Öronvax består av fettsyror, mättat- och omättat fett, alkohol och smuts. Fettsyrorna är desamma som i smör eller margarin, och när detta kommer i kontakt med syre så härsknar det, precis som smörpaketet gör. Alltså smakar det illa… =P Blä! (Men man kanske skulle använda lite på mackan, om det tog slut någon gång… =D )

Annars blir det en lugn helg för mig. Ska skjutsa Anders till anslutningsbussen till finland(?)/ålandsfärjan i eftermiddag, och kommer inte hem förrän imorgon. Ska ge mig på julkortet tänkte jag, och kanske baka lussekatter… (Hög tid nu menar jag) Kanske till och med hitta julklapp åt Anders, och mig själv =D Kör mammas stuk, och köper inget åt Anders som inte jag själv också vill ha..! Moahaha!!

 

Etiketter: , , ,

En kommentar

  1. Maria Lundmark Hällsten

    SPRIT, är det alkohol i öronvaxet, och det avslöjade du här. Tänk nu på alla som kanske är sugen på något drickbart och inte har något hemma,hmpf.

    Vaddå samma stuk som mamma, hallå, klart pappa Åke vill ha en ny dammsugare i julklapp, eller så vill han ha dom där fina örhängen jag såg eller så lite ny mascara eller…nähä.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.