Testing, testing…!

Har ni sett den nya Opel Astra Sports Tourer?
Tänkte väl de… Den har adaptiva strålkastare, ergonomiska framstolar samt Opel Eye – ett kamerasystem som både kan läsa trafikskyltar och varna föraren om bilen är på väg över vägens mittlinje eller kantmarkering. (Något jag vet att många borde ha)

Jag gillar ju bilar, men har aldrig riktigt gillat Opel. Varför vet jag inte… Men så läste jag att den är miljövänlig och hade stort bagageutrymme, något som vi verkligen behöver just nu, med barnvagn och annat. Saken blir ju inte sämre av att den har en ordntlig stereo, något som jag saknade i min senaste bil. Tänk själv att sitta där och behöva sjunga själv för att man ska slippa höra bilen hela tiden. (Och speciellt när man ska underhålla lilla Sally emellanåt)

Nu kan man i alla fall få testa en Open Astra Sports Tourer, på; smartsontestpilot.se/opel/bli-testpilot/

Fortfarande skeptisk?
Kolla in videon:

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Nej, den hade jag inte sett. Men du, vad var det för fel på att digga till fläkten? Tju…tjutju, tju…tjutju, in the summertime when the weather is fine 🙂

    Nä, bilen ser ju fin ut, men kostar väl därefter också, men om det inte sitter i slanten så kan det ju vara något att satsa på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.