…jul…

Jag hatar egentligen jul… Förstår inte riktigt meningen… Jag har försökt få julstämning, om inte annat för Sallys framtida skull, men det går inte. Visst att man ska ha dåligt samvete för att man ska träffa alla man inte träffat så mycket under året, stressa runt och köpa klappar till folk man helst skulle vilja slippa lägga pengar på, men till råga på allt så måste allt följa traditionen med för mycket julmat, godis, läsk, alkoolhaltiga drycker, då min sambos familj vägrar släppa på sina alkoholtraditioner, som för övrigt kommer med varje helgdag som ska firas.

Näe, för min skull så kan man avskaffa julen. Påhittet kommer säkert från Coca-Cola, precis som den röda tomten…

Så här var vår jul:


Sally gillar presentsnöre


Sally var glad också


Sally, jag och Shiva (krigets och dödens gudinna)


Anders och Sally spanar in vovvarna


Jag fick ett nytt objektiv som jag ju var tvungen att testa (Offer nummer ett)


Testar mera på blommor från Sandra och Hellman


Tulipan


Juldag, och Sally får sin grötfrukost


En glad skit


Sally leker med Bilar-pusslet hon fick i julklapp. Mest populärt är det att bita på bitarna…

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.