Speedqueen

Idag har källaren börjat grävas ut. Vad skulle vi göra utan Jörgen…?! (Ja, grävmaskinisten som även dragit upp mammas och pappas buss när de körde fast på vår gräsmatta en höst) Verkar lovande, om än de är lite väl mycket tjäle, ja, bara inuti huset, men Jörgen ska råda bot på de nästa helg då han tar med tjälkroken. Då blir det dubbla grävmskiner, en i huset och en utanför. Berget sluttar undan rätt bra, och just nu ser det ut som att vi kommer få mer än fullgod höjd där inne till och med. Tyvär blir väl projektet lite längre än planerat, men vi behöver ju i alla fall inte handgräva ut den.


De är bara den här grundstenen som ska bort innan vi kan börja gräva… Den hängde fritt i luften, 1,5meter lång och 20-30cm grov, men lyckades hålla sig kvar i murbruket på utsidan. Jörgen fick buffa lite med grävmaskinen, och Anders med spett på insidan.


Bra sätt att göra inbrott kanske…


Grundsten borta, nu är det bara att gräva!

Ja, speedqueen är kanske inte det här projektet, men Sally är en sån i alla fall. Här har hon bodyn som hon fick av vår vän Stanley när han varit på dragracing i USA.


Hon kan nu få in tutten själv, utan problem!


Tvp tänder har hon ju också!


Efter en dag vid nya huset, med grävmaskiner och annat, så tittade Sally och Anders på dvd:n "Stora maskiner" som jag köpte medan Sally fortfarande låg i magen. Hon var intresserad i säkert en halvtimme. Det var nog roligare att se de på riktigt…

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. Theresé Hällsten

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2011-01-16 22:24)
    Han satt kvar längre i alla fall, för Sally rullade iväg mot toaletten, så han satt där själv en stund. (Han var tvungen att se hjullastaren sa han)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.