Framsteg

Sally har nu lärt sig hur man tar sig framåt. Det går inte så fort, förutom då det inte borde gå fort, men det går framåt. Häromdagen när Anders skulle hålla koll på henne medan jag lagade middag sa Anders; "-Men de är inte så lätt, för jag ser henne ju inte…" Då var hon nedanför soffan där Anders inte såg. Sen var hon plötsligt i kattmatskålen…

Tyvär har jag ju inte fått städa denna veckan eftersom Anders varit sjuk. Ja, jag kan ju inte skryta över min städning, men nu har det varit illa ett tag eftersom jag inte fått dammsuga då Anders klagat på huvudvärk och Sally bara skriker när jag försöker dammsuga utan att någon annan är hemma. Så här såg stackarn ut…

Ikväll kommer "au-pairen" Melissa också. Ska åka och hämta henne på Arlanda, så får vi se om Sally godkänner henne eller inte =)

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.