Hon har makten

Varför är det så med små barn, att de bara vill ha de som en annan har?

Sally har numera mer öga för vad vi äter, än vad hon får. Jag har börjat mixa ner vår mat så honockså får prova, men de funkar bara några tuggor. Mackor är annars det bästa som finns. Bäst är de som man kan suga på länge…

Sally "springer" nu runt soffbordet, och tar sig upp överallt. Man har inte en chans att hinna med jämt. Igår försökte jag att tvätta. Då hittade jag henne i duschutrymmet…
"-Nej, inte vara där inne". Sally tittar oförstående och småler. Jag sätter henne mitt på golvet och ger henne en bok. Tre sekunder senare har hon hittat kattens vattenskål… *suck*

Jag försökte läsa på om skogsvård igår och Sally ville så klart vara med. Men hon vill oftast bara slå på datorn, så jag ivlle inte riktigt att hon skulle sitta i mitt knä. Också eftersom hon lätt blir uttråkad, eller kanske har mask i stjärten som gammalfarmor alltid sa åt mig när jag var liten. (Men de är en annan historia)
Efter en stund gråtande för att hon inte får sitta i knät så hittar hon i varje fall katt matskålen…
"-NEEEJ!" skriker jag som första reaktion… De hjälper inte… Hon tittar inte ens på en längre…
*suck nummer två*


Ute i vagnen


Sally gillar min telefon…


Hon gillar även glass… Eller ja, mest pinnarna… De kan man suga på länge…

Idag är Sally hemma med Melissa, medan jag jobbar. Sen så är Anders hemma då jag ska åka till Stockholm och lära mig om nukleära vapen, åsså fika med Carro så klart.
Imorgon blir det nog att ta tag i påskkorten… *pust*

Etiketter: , , , , , , , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.