Testing, testing

Har fått ny utrustning för när jag sitter vid datorn mycket, och måste prova om det går att använda. Nu kanske de slutar domna av i handen…

Justja, för att retas lite… Igår tog jag premiärturen på cykeln, för att hämta Sally på dagis. Hon blev helt galen, och pratade inte om annat resten av dagen… Får se om de blir lite sol på eftermiddagen så man kanske kan göra det idag också.

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Theresé Hällsten

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2012-02-29 08:20)
    Moahaha! Vi cyklade igår igen =) Men de är lite mycket is på vår grusväg än… Kanske ligger 3cm snö på backen, men vägarna är upptinade. Jag och Sally hackade bort nästan all is från altanen igår, så snart tar vi fram utemöblerna igen, och grillen så klart =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.